Ik ben Jhana Bleumink, 

mindfulnesstrainer, counsellor en consultant 

Over mij

Iedereen heeft z'n eigen verhaal. En mijn verhaal tot nu toe was alles behalve gewoontjes! Ik ben de nodige struikelblokken tegengekomen, zeker toen ik net begon. Maar er was altijd één constante factor: mijn enorme drive om beter te worden in mijn vak en een expert te worden in mijn branche. Ik ben mijn passie om nieuwe dingen te leren nooit kwijtgeraakt. Zelfs nu leer ik van elke nieuwe uitdaging weer iets nieuws. Vandaag de dag is het mijn missie om voor nog meer mensen zoals jij de basis te leggen voor blijvend succes in Nederland (Achterhoek) en Curacao in samenwerking met een luxe resort.

Wie ben ik?Mijn naam is W. Johanna Bleumink (Jhana). Ik ben geboren in 1959.
Tot mijn achttiende jaar woonachtig geweest in de Achterhoek, en na wat omzwervingen weer terug sinds 2012 in de Achterhoek. Ik richt mij dan ook primair op mensen uit deze regio. Steeds meer mensen uit de Randstad weten de weg te vinden naar de Achterhoek en kunnen ook zeker bij mij terecht.

Ik heb mij sinds 1992 als behandelaar gespecialiseerd in de verslavingszorg (Arta, Centrum Maliebaan, Jellinek, Breijder Stichting en Bouman GGZ).

Mijn opleidingen na de middelbare school zijn geweest:
Sociale Academie Den Haag/Amsterdam/Utrecht
Tal van opleidingen en trainingen op het gebied van Bedrijfs Maatschappelijk Werk en Intercultureel Management.

In 2002 heb ik de titel van Reiki master behaald. 

De vijf reiki-leefregels:

  • Vandaag maak ik mij geen zorgen
  • Vandaag maak ik me niet boos
  • Vandaag toon ik dankbaarheid
  • Vandaag werk ik met toewijding
  • Vandaag ben ik vriendelijk


In 2012 ben ik met de opleiding tot stress-counsellor begonnen bij de SCN (Stichting Counselling Nederland).
Bij See True heb ik vervolgens de opleiding tot Mindfulnesstrainer gevolgd.

In tegenstelling tot de meeste Mindfulnesstrainingen werk ik altijd 1 op 1 /face to face, om zo persoonlijk en volledig mogelijk aandacht aan jou te kunnen geven.
Tijdens de training kun je bij mij ook stresscounseling krijgen. Dat helpt jou om je sneller van je onbewuste problemen bewust te worden en daar aan te gaan werken.

Het uiteindelijke doel is dat jij gelukkiger in het leven staat dan voor de training en je het leven weer leuker te vinden en minder stress te ervaren.