Mijn diensten

Hiernaast vind je mijn aanbod. Ik sta garant voor een persoonlijke benadering en een gedegen kennismaking, waar we uitgebreid de tijd voor nemen voordat we van start gaan.
Deze kennismaking is altijd vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.
Heb je vragen of zijn er dingen niet helemaal duidelijk? Neem dan even contact met mij op, bijvoorbeeld via het formulier op de pagina contact.

Primair richt ik mij op de regio Achterhoek, maar ik heb ook plannen om in het Caribisch gebied van Nederland mindfulnesstrainingen te geven. Speciaal voor studenten, hoger opgeleiden en vakantiegangers.

Mindfulnesstraining en stresscounseling zijn zowel online als "face to face" mogelijk. 

Wat kan ik voor je betekenen?

Ik bied drie verschillende diensten aan, te weten mIndfulnesstraining (1 op 1, face to face), counselling naast de mIndfulnesstraining en consultancy bij verslavingsproblematiek. Hieronder ga ik wat dieper in op de drie verschillende onderdelen.

Training Zenlight door het leven gaan

Bij de training Zenlight door het leven gaan leer je in enkele sessies ZaZen en zit/loopmeditatie. Het resultaat is dat jij zenlight in het leven komt te staan, dus niet of nauwelijks meer hoeft te piekeren.

Mindfulness training

Leef met aandacht en niet constant met gedachten aan je werk of dingen die nog moeten. Leef in het NU, maak je planning op een bewuste manier. 

Bij de Mindfulnesstraining leer je in drie of acht sessies mindful te zijn. Voor de training begint, krijg je een gratis kennismakingsgesprek.

Tijdens de sessies kun je tegen problemen aanlopen. Daarbij kan ik je counsellen. Counselling is een professioneel gesprek van mens tot mens. Uitgaande van jouw ontwikkelingsniveau.

Dat houd ik binnen de perken, omdat dit extra kosten meebrengt.

Na de sessies bied ik een gratis nagesprek aan. Dan evalueren we de training aan de hand van je bevindingen. 

Ik wil graag sociaal ondernemen, met vertrouwen naar de cursisten. Daarom bied ik gratis deelname aan de Zenclub aan.

Counselling

Tijdens de mindfulnesstraining kunnen ook persoonlijke problemen naar boven komen, waarvan je het bestaan nog niet wist. Daarop kan ik je counsellen. We kijken samen wat je ontwikkelingsniveau is en daarop gaan we verder werken met een probleemanalyse en werkplan. Jij bepaalt zelf je eigen werkdoelen en uitvoering.

Introductie mindfulnesstraining op Curacao

Lekker van je vakantie genieten en ook goed bezig zijn? Een 3-daagse Mindfulnesstraining volgen zodat je bij thuiskomst beter met stress kunt omgaan en geleerd hebt om te kiezen voor ontspanning en acceptatie voor een voor jou moeilijke situatie? 
De lesstof die je normaal in een groep en 8 weken duurt, beheers je nu tijdens je vakantie. Je leert mediteren en door de oefeningen je aandacht bewust te hanteren. Tijdens je vakantie bewust met jezelf aan het werk te zijn en nog bewuster te genieten van je vakantie te genieten. Dat willen we toch allemaal? 

Bij Mindfulzenzijn leer je in korte tijd de essentie van Mindfulness en bepaal je zelf hoe jij je vakantietijd invult. We maken samen drie afspraken van anderhalf uur. Samen bepalen we welke meditaties en oefeningen zinvol zijn voor jou in jouw situatie op het werk of thuis.

Consultancy

Ben je verslaafd of zeggen anderen dat over jou? Ik kan je helpen met mijn programma's en uitgebreide ervaring in de verslavingszorg. Hierbij kan je denken aan alcohol en drugs. Dus: drink je gemiddeld meer dan drie glazen alcohol per dag, al of niet in combinatie met andere drugs, dan kan ik je helpen je verslaving de baas te worden, door middel van het programma, gebaseerd op de Cirkels van Van Dijk en 
Aloma-d (anders leren omgaan met alcohol en drugs).